• Av. de Salou 40 · AD500 Andorra la Vella
  • Atenció al client+376 729 800
  • Horari d'oberturaDll. a Dv. 8:00-13:00, 14:30-19:00
    Dissabtes 8:00-13:00

Serveis


Venda a professionals i a particulars

1

Venda a professionals i a particulars


L’empresa ofereix una àmplia gama de productes adreçats a particulars i a professionals.

Projectes a mida

2

Projectes a mida


Materials Riba disposa d’una gama variada de materials perquè puguis demanar els teus productes a mida i adaptats a la teves necessitats. L’empresa compta també amb un equip de professionals que et poden assessorar amb el teu projecte. Venim a casa teva a prendre mides de l’espai que vulguis reformar i disposem d’un dissenyador que podrà recrear en una imatge 3D aquest espai tal com quedaria. 

Muntatge de cuines i mapares de bany

3

Muntatge de cuines i mampares de bany


L’empresa disposa d’un servei de muntatge de cuines i mampares de bany, ràpid i eficaç.

Pressupostos sense compromís

4

Pressupostos sense compromís


T'oferim la possibilitat de posar-te en contacte amb nosaltres per demanar-nos qualsevol pressupost sense compromís. Per a cada projecte, elaborem un pressupost personalitzat.

Servei de transport

5

Servei de transport


A Riba et facilitem el trasllat dels nostres productes fins a casa teva. No cal que carreguis ni transportis les compres pesades o voluminoses. Per això et proporcionem un servei d’entrega a domicili. A continuació, podràs veure les noves tarifes a partir del 1 de març 2024. 

veure tarifes

Servei de recollida de sacs de runa

6

Servei de recollida de sacs de runa


Riba ofereix un servei de sacs per a la recollida i el tractament de residus de la construcció. Truqueu-nos perquè us portem el sac o bé, veniu-lo a buscar a la botiga. Un cop el tingueu, ompliu-lo i només caldrà que ens truqueu perquè el vinguem a recollir.

Duplicat de claus

7

Duplicat de claus


A Riba oferim també un servei de còpia de claus i disposem de tot el necessari per poder realitzar les còpies de claus al moment. Garantim duplicats exactes a l’original, evitant el desgast del pany i allargant així la seva vida.

Cafeteria

8

Cafeteria


L’empresa disposa d’una cafeteria d’autoservei a l’interior perquè puguis descansar durant la teva compra.

Venda a professionals hi ha particulars

9

Aparcament gratuït


Disposem d'una àmplia àrea d'aparcament gratuït d'ús exclusiu per als nostres clients. Podràs aparcar el teu vehicle tranquil·lament i gaudir de les teves compres tant de temps com vulguis.